2017-10-30 05:55:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Mozgalmas napja lesz, annyi bizonyos

Napi horoszkóp október 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19 
A Hold a Halak jegyében áll. Meglepetések, újdonságok, izgalmak, mindennel számolhat, csak egy nyugodt, unalmas nappal nem. Ma olyan dolgok is sikerülhetnek, amiket eddig egyáltalán nem tartott lehetségesnek. Saját maga is csodálkozik rajta. Este végre néhány órára elfelejtheti a gondjait.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, ettől függetlenül a mai nap sok stresszel járhat, fáradt lesz, és bizonyos dolgok nem úgy sikerülnek, mint ahogyan szerette volna. A következő időszakban érdekes találkozásokra számíthat, amelyek a jövője szempontjából jelentősek lehetnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Hold a Halak jegyében áll. Ma semminek nem kell tökéletesnek lennie, a legjobb, ha laza marad, kivár, és szabad folyást enged a dolgoknak. Az Uránusz érdekes újdonságokról gondoskodik.

Rák: VI. 22. - VII. 22
Megfontoltságát, kitartását sokra értékelik a főnökei, de épp emiatt szakad nyakába a családi problémák intézése is. Mondjon néha nemet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nem igazán látszik olyan bolygóállás, ami ma jelentős mértékben gyengítené önt, ám a kedve mégsem nevezhető rózsásnak… Túlterheltnek érezheti magát, és az emberek, akik elsietnek ön mellett és fontoskodnak, nagyon is idegesíteni fogják. Egy kis egyedüllétre lenne szüksége.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Türelmetlenebb lesz az átlagosnál, amivel csak tovább ront a dolgokon: a kapkodás miatt becsúszhatnak a hibák, és hogy leplezze bizonytalanságát, hát kötekedővé válik, és ezzel magára haragítja a kedvesét. Igen nehéz lesz most kitörnie ebből a huszonkettes csapdájából...

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
A Vénusz és a Mars is a Nyilas jegyében áll. Ez felélénkíti önt, felébreszti életerejét. Különösen barátságosnak látszik ez a nap. Lehet, hogy sikerül ma önnek valami nagyszerű dolog, és este elégedett és boldog lesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mozgalmas napja lesz, annyi bizonyos. Hangulata azonban pont megfelelő, és ezt a Jupiternek köszönheti a Skorpió jegyében. Ennek megfelelően jól halad előre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Ami ma a tudomására jut, az egészen új megvilágításba helyezi a dolgokat, rájön az összefüggések láncolatára, megért egy sor dolgot, ami a közelmúltban teljesen átláthatatlan volt ön előtt. Ráébred, hogy nemcsak adhat egy kapcsolatban, hanem kérhet is. Ne szégyelljen kedveséhez fordulni, ha úgy érzi, egyedül nem boldogul!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, megfelelő arra, hogy bizonyos ügyeket le tudjon zárni. Ehhez hozzá tartozhat egy megbeszélés is, amelyben a pozícióját és elképzeléseit tisztázni tudja.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma sok örömben lesz része szerelmi téren. Ha friss keletű, épp csak most bontakozó a kapcsolata, számíthat rá, hogy ebből tartós együttlét kerekedik, ami akár házassággal is végződhet. Talán ez is szóba kerül ma önök között…

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Sok dicséretet kaphat, akár egy-két vonzó szerelmi ajánlat is megtalálhatja ma. Előfordulhat, hogy kapcsolata ellenére bele is megy a flörtbe, de egy kicsit sem gondolja komolyan, hiszen állandó párkapcsolata számít igazán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: